Welkom bij Evisse

Denk groot, ook al bent u klein!

 

Wie ben ik?

 

 

Ten eerste een korte introductie in wie ik ben en wat ik voor u kan doen! Mijn naam is Kim Plandsoen en ik ben gespecialiseerd in boekhouding van kleine ondernemers. Ik verzorg alle gewenste aspecten van een boekhouding voor de onderneming om de ondernemer zelf te ontlasten zodat er meer tijd overblijft voor de core-business van de onderneming. Vaak kruipen er veel uurtjes in het voeren van een administratie en kennen de ondernemers niet altijd alle kneepjes van het boekhoudvak  waardoor de administratie niet optimaal wordt gevoerd en dit geld kan kosten in plaats van opleveren! Ook kan een ondernemer zich alleen willen richten op zijn onderneming en de boekhouding volledig uit willen besteden. Zo kan bijvoorbeeld een drukker zich volledig richten op zijn of haar drukkerij terwijl de boekhouding verzorgt wordt en hier geen extra tijd in gaat zitten. Tijd die dan besteed kan worden aan het drukken van opdrachten in plaats van het invoeren van bijvoorbeeld de BTW-aangifte.

Wat kan ik voor u doen?

Er zijn verschillende mogelijkheden in wat ik voor u kan betekenen. Ik kan enkel de inkoop of verkoop voor mijn rekening nemen of alleen de btw-aangifte voor u verzorgen. Van een enkele taak tot een complete boekhouding, alles is mogelijk en mijn diensten zijn op maat af te stemmen in overleg met u. Uiteraard kan ik u ook alleen een adviesfunctie bekleden als u graag een extra oogje in het zeil wilt houden voor wat betreft de boekhouding. Ik pas me aan uw behoeftes en wensen aan zonder verassingen achteraf. U weet altijd waar u aan toe bent.

Ik werk voornamelijk met een online-boekhoudprogramma wat zeer overzichtelijk is zelfs voor ondernemers met geen kennis van het boekhoudvak. Zowel de ondernemer als ikzelf hebben een inlog in een beveiligde omgeving zodat u altijd kunt zien hoe het ervoor staat met uw boekhouding. Mocht u zelf al beschikken over een boekhoudprogramma dan is deze optie uiteraard voor u niet van toepassing. Er kan natuurlijk altijd gekeken worden wat de mogelijkheden zijn met uw eigen programma.

Wat zijn de kosten?

Ik werk met een uur-tarief en de uren die ik voor uw onderneming verricht lever ik u in een gedetailleerde nota aan. Zo kunt u zien wat ik voor u heb gedaan en op welk moment. Mijn uur-tarief is all-in zodat er geen bijkomende kosten achteraf gefactureerd worden. aan de hand van en inzage in de boekhouding en wat ik voor u ga verzorgen kan ik een inschatting maken van uw kosten per maand waarna u zelf de keuze heeft. Een kennismakingsgesprek is volledig kosteloos en vrijblijvend.

 

 Evisse Boekhouding

Middenstraat 97, 4702 GC Roosendaal - Tel: 06-41 18 43 42 @: evisse@ziggo.nl

IBAN: NL25 ABNA 0519 5389 00  BIC: ABNANL2A

KvK: 63830922   BTW-nr:NL155582653B01